Get the Flash Player to see this rotator.

24 timer på Ciruit de Catalunya

 

8.9.2012
12.00-18.00

De første 6 timer 

 
Løbet startede med Gridshow, udkørsel og opstilling
  
 
   Taxatur på Catalunya                Starten går
                       
       
Kl. 12.00 stratede 24 timer's løbet efter safetycar. Jens-Henrik kom godt fra start og fulgte feltet rigtigt godt (Der var heldigvis ikke trængsel i første sving) Kørte sig et par placeringer op. Efter halvanden time begyndte Raceren og understyre, han mente det måske var for han havde overkørt dækkene. Efter endnu et kvarter kørte han til tankning. Tankningen virkede helt perfekt, desværre kunne raceren ikke starte og måtte skubbes i pitgaragen for at få skiftet dæk, det viste sig at dækkene var færdig, der var kørt på lærrede på begge forhjul.
 
Rene hoppede i raceren for at ta' sit stint, flere gange måtte han holde 60 km/t i flere omgange (i stedet for at sætte Safetycar ind). Rene melder ind at den er begyndt at sætte ud, da hans stint er færdigt kører han til tankning, igen skulle der skubbes til pitgaragen.
 
Jens-Erik sætter sig i for at ta' sit stint, kører omgang, den sætter stadig ud, kører i pit. Mekanikerne skifter hele ledningsnettet. Derefter kører raceren helt perfekt, Jens-Erik måtte også i en periode kører 60 km/t nogle omgange, det blev efterfølgende erstattet af kørende Safetycar og kører derefter i pit for chaufførskift.
 
 
             

 

18.00-01.28
 
Jens-Henrik sætter sig bag rattet, men må i pit en time efter, på grund af en revnet oliekøler, ny skulle monteres men passede ikke, igen en opgave for det fantastiske mekaniketeam. På banen igen, men desværre ikke længe, for så begynder gearkassen at drille, tilbage til pit, to gearhjul - 3. og 4. gear og dogringe blev skiftet.
 
Rene overtager raceren, i mørke, men det går rigtigt godt. Efter næsten to timer er det tid til tankning og chaufførskifte. Jens-Erik skal nu bag rattet men når ikke ud, der er opstået endnu et problem, tandrem var løbet skævt og sprunget en tand over. Hele teamet måtte melde pas, derfor måtte C2'eren og HM Motorsport desværre udgå kl. 01.28.