Get the Flash Player to see this rotator.
 

 


Motoren fra C2'eren
 
Nu har Teamet fået adskilt så meget, at man kan se skaden på motoren efter 24-H løbet i Dubai.
   

Billederne taler for sig selv. Den kan nok ikke kører videre som den er nu :-)
 

Hjemkomst.
 
Tirsdag den 5. marts 2013 ankom containeren fra Dubai.
Først nu da C2'eren er tilbage på Dansk jord, kan siges af turen til Dubai er slut for Teamet. "Den Lille Grønne" har fortjent at blive pensioneret, den har gjort det godt igennem 8 år, deltaget i mange DEC- løb, har været med fra starten af langdistanceløb i Danmark, været i Barcelona og sidst Dubai.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
Containeren blev tømt - derefter var det tid at studere en "træt gammel dreng"

 
11.1.2013
 
Så blev det dagen hvor løbet starter. Start ,nr. 62 og 2'er i klassen. Der blev puslet om C2'eren om formiddagen. kl.12.15 (Lokal tid) Kørte Jens-Henrik til startgrid, kl. 13.00 gik starten. Det blev en fornuftig start hvor "de store drenge" fik lov at kæmte om at komme først. Det gik rigtigt godt. Efter en time førte vi klassen, så kom kode 60, her var alt vel. Jens-Henrik kalder ind at bilen er begyndt at ryste, måske er det pickup fordi der er blevet kørt langsomt, han går i pit og Rene hopper i. Igen er der kode 60 da en Lamporghini er stået af, rysten er blevet værrer og må gå i pit, her bliver trækaksel skiftet, Rene fortsatte, alt vel.  Jens-Erik tog sit stint i to timer, så blev det tid til chaufførskift m.m. C2'eren blev tanket og Jens-Henrik kørte nogle gode omgangstider. Efter 8 timers samlet kørsel hvor det nu bare kørte var alle var glade, indtil Jens-Henrik kaldte ind, at nu var det slut. Motoren var stået af. Et kæmpe brag hvor røg, stumper og stykker fløj omkring. Det formodes det var en knækket ventil, derfor er stemplet ødelagt så plejlstangen er gået igennem motorblokken, det skete ved 8000 omdr. ned af langsiden. Så heller ikke denne gang skulle det ternede flag svinges foran HM Motorsport. Alt det held og lykke der blev ønsket for Teamet var desværre ikke nok. Men tak til alle alligevel, specielt til vores gode mekanikerteam.

10.1.2013
 

Rene lagde ud i fri træning og alt var ok, Jens-Erik overtog efterfølgende her begyndte problemer at opstå, nøjagtigt samme som i Barcelona. Jens-Henrik tog en omgang, måtte i pit for reparation af gearkassen.

Det perfekte mekanikerteams fik gang i C2’eren. Kvalifikationen kørte som det skulle. Natkørslen blev gennemført. Til løbet skal HM Motorsport starte som nr. 62 og nr. 2 i klassen.
 
Følg os på facebook for at få de hurtige opdateringer løbende

 
9.1.2013
 

Jens-Henrik lagde ud i dagens fri træning var ikke det bedste. På 6. omgang løsnede en skrue i hjulet og bærearmen faldt af, C2'eren kom i pit for skift af hjul. På banen igen med Jens-Erik kom i bilen, på 1. omgang blev han ramt af en "løbsk" Lamborghini, det fantastiske mekanikerteam fik skiftet spindel og bremseskiven som var delt i 3 stykker. ligen inden slutningen på træningen fik Jens-Erik lige chancen for at tjekke om alt var ok, og det var det. Nu er den klar til en træning og tidstagning.

 
 
 
 
 

8.1.2013
 
Endelig på banen.

Så var tiden inde, vi forlod hotellet for at komme på Dubai’s motorbane, første møde med container og C2’eren. Banner og container var på plads.

Vi er så heldige at dele pitgarage med VL-Motorsport fra Danmark.

Hurtigt blev plomberingen på containeren klippet over og dørene gik op, C2’eren stod nøjagtigt som da containeren blev lukket.

Alle var i arbejde for opstilling og indretningen af pitgarage. Klistermærker blev påsat og så var det med at komme til maskinkontrol, inden da havde kørerne fået godkendt hjelme og kørertøj.

Lidt kø i maskinkontrollen var der, men i løbet af en times tid var det C2’eren. Den kom hurtig igennem, derefter blev den vejet, alt var OK, Kl. 13.00 blev godkendelsesmærket monteret, klar til at kører som den første af alle.

 

30.12.2012
 
Hermed en liste over sites med live opdateringer under Dunlop 24H Dubai 2013:
http://live.24hseries.com/ - Live cams og timing
http://www.24hoursracing.com/ - Live GPS tracking
http://www.radiolemans.com/ - Live radio

App til Iphone/Ipad med live GPS tracking kan hentes via Itunes https://itunes.apple.com/de/app/24h-racing-live-powered-by/id444591012?mt=8&ls=1#
 

 
28.12.2012
 
Motors TV starter torsdag den 10. januar 2013 med to -timers rapportage fra træningen (15.00-17.00 CET). Fredag den 11. januar 2013 fra starten og de første to timer af løbet, live (10.30-13.00 CET) efterfulgt af en anden to og en halv time rapportage, herunder solnedgang og et spektakulært fyrværkeri (14.30.-17.00 CET), mens de sidste tre timer af løbet, afslutningen og præmieoverrækkelsen vil blive sendt lørdag den 12. januar (8.00-11.45 CET). (husk tidsforskellen)
Radio Le Mans vil være på stedet med kommentator.
www.24HDubai.com har dækning med live timing og de seneste nyheder findes på www.live.24hseries.com.
God fornøjelse!
 

27.12.2012

Rent Dansk Team

Tiden nærmer hastigt til flyet afgår til Dubai - C2'eren har nu været undervejs i en måned.
 
24H Dubai 2013 byder de mange deltager/teams store udfordringer og ikke mindst en oplevelse.
I Team HM Motorsport, som er et rent dansk hold, er alle klar til dette. Vi glæder os til endnu engang, at deltage med C2'eren på en F1-bane. Dubai må være helt speciel, det bliver en fantastisk oplevelse, som ikke bliver til at beskrive.
 
Med de mange deltager er der ikke pit-garager til alle, derfor er vi meget glade for, at skulle dele garage med Team LV-Motorsport.
 
Hele Team HM Motorsport ønsker alle et rigtigt godt og lykkebrinende Nytår!
 

 
20.11.2012
Store Pakkedag
 
      
Dagen er kommet hvor alt blev læsset i container.
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er prøvet før - Barcelona - Teamet ved hvad der skal med.
 
Alt er samlet og klar til at blive placeret i containeren.
 
 
      
                                                                                           
 
 
 
 
 
Som det sidste er det C2'eren der skal i containeren
 
"Store Müfli" godkende.
Der var også plads til værkstedshumor
 
 
 
 
Det sidste blev spændt fast, containeren blev lukket og låst, er klar til afhentning for transport til Rotterdam
for derefter at blive sejlet til Dubai med ankomst omkring Nytår

 
13.11.2012
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Det sidste tjekkes, gøres klar og findes frem, klar til at blive pakket i containeren, der skal læsses og sendet til Rotterdam for videre transport til Dubai i december.
 
 
   
 
 
 
 

 
 
Alle rygter kan bekræftes.
 
HM Motorsport deltager i Dunlop 24H Dubai den 10.-11.-12. januar 2013.
 
Motoren har, efter løbet i Barcelona, været gennemgået og har været startet op.
 
Det sidste skal nu monteres og justeres, inden der skal pakkes og sendes på den lange rejse til Dubai.
 
1 bil - 3 kører - 24 timer
samt et godt og stabilt mekanikerteam
Teamet har tilmeldt sig en plads på startlisten - nr. 97 -                     Klik her for deltagerlisten