Get the Flash Player to see this rotator.

DEC 2010


 
 
4. afdeling, den 11.9.2010
 
Fjerde afdeling kørt på Jyllandsringen
 
 
Vejrguderne var ikke lige med DEC i denne week-end, de kunne ikke bestemme om det skulle være vådt eller tørt.
 
I første tidstagning/træning blev tiden og startplacering, på våd bane, sat af Jens-Henrik, med 1:28,603 blev til en startplacering som nr. 13.
 
 
WW-racing med Werner og Bjørn havde fået rigtigt godt skub i den turkisfarvet Saxo, så vores placeringen blev lige efter dem.
Anden tidstagning/træning kørte Jens-Erik og Flemming for at få banen lagt i deres memory.
 
 
Regnen blev ved at drille, så inden start blev der en virkeligt drøftet om der skulle starte på slicks eller regnvejrsdæk. Resultatet--- regnvejrsdæk, da banen stadig var fugtig.
 
Så med en startplacering som nummer 13 og rullende start, kørte Jens-Henrik sig stille, roligt og rigtigt godt frem i feltet og tog føringen.
 
På et tidspunkt kom der Safetycar på banen og placerede sig foran Jens-Henrik - han kaldte til pitten – "hvorfor bliver jeg ikke vinket forbi", - fra pittten: vi ligger nummer 1 - så bliv hvor du er -.
 
 
Jens-Henrik forlader, efter to timer, bilen med en generel førsteplads.
 
 
Desværre for Wounlund ryger de ind i en konflikt med en medkører og får ødelagt front og sporing.
Da de desværre må bruge en del tid i pitten, kan vi så se at første pladsen vil være hjemme.
 
 
Men, men, men banen tørrer op og C2’eren begynder desværre at sætte ud. Der bliver valgt at skifte chauffør, tanke, skifte til slicks og kigge på problemet.
 
Flemming sætter sig i bilen og må ind igen da problemet stadig driller. Tilsyneladende mangler der strøm og alt el bliver frakoblet, el-forrude og lys.
 
På banen igen men problemet er ikke løst, hver gang der drejes til højre går motoren ud, hvilket påvirker tider og placering generelt. Problemet bliver værre og værre i løbet af Flemmings stint.
 
 
 
Efter halvanden time forlader Flemming bilen og Jens-Erik tager over. Da problemet stadig driller skal Jens-Erik bare kører bilen i mål. Det bliver hermed gjort med en placering som nummer 1. i klassen.
 
 
 
 
Den 4. sejr er hjemme, så en stor tak skal samtidig gå til mekanikere og resten af teamet for deres hjælp og opbakning.
 
 
Fra venstre:
Michael Olsen, Jens-Erik Hansen, Flemming Olsen,
Jens-Henrik Hansen, Johnny Mortensen, Mogens Hammerum
Mike Olsen og Jesper Jensen
         
Fra venstre:
Flemming Olsen, Jens-Henrik Hansen og Jens-Erik Hansen