Get the Flash Player to see this rotator.

DEC 2010


 

5. afdeling, den 2.10.2010
 
Femte afdeling kørt på Padborg Park
 
Strategien lægges
 
 
Træning og tidtagning gik rigtigt godt. Jens-Henrik satte tiden med 1:06,496, dermed en startplacering som nr. 10 lige efter det konkurrerende team WW-Racing med start nr. 9.
 
Inden løbets start fik HM-motorsport overrakt en vandre-/distancepokal, for flest kørte kilometer efter de første 4 løb i 2010. Den var faktisk blevet sejret på Jyllandsringen, men det slåede team havde "glemt" pokalen, så derfor ingen ceremoni ved 4. løb. Hermed blev der lagt ekstra pres på HM-Motorsport, for skulle "guldet" forblive eller skulle det overdrages til et andet Team efter 5. løb

 

  
De tekniske problemer der opstod ved sidste løb på Jyllandsringen, blev løst inden turen gik til Padborg.

 

Så Teamet kunne derved stille op til 5. og sidste løb, på Padborg Park, med en hvis ro, men alligevel med "nervøse maver". Kunne det lade sig gøre, at få "fuldt hus", med sejre i alle fem løb.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jens-Henrik lagde ud og kørte igen rigtig godt. Kørte C2’eren godt op i feltet. Efter knapt to timer blev det tid til tankning og chaufførskift. Da C2’eren skulle forlade tankområdet, efter de obligatoriske 3 minutter, ville den ikke starte og måtte skubbes til pitpladsen. Meget hurtigt igangsatte mekanikerne en fejlsøgning og fandt en defekt sikring. Herefter kørte Flemming et godt stabilt stint. 2. Tankning blev foretaget og Jens-Erik kørte C2’eren til sejr for 5. gang.
 
1. plads for gruppe 1, 2.10.2010
  
Danmarksmestre i gruppe 1, 2010
 
HM-Motorsport kom som skrevet i mål som nummer 1 i klassen, efter 196 omgange, 10 omgange efter dagens generelt vindende bil. Samtidig vandt de 1. pladsen for sæsonen, dermed var DM i langdistance løb hjemme. Det største var, at distancepokalen "flest kørte kilometer i 2010" forblev i teamet, til alles store begejstring.
 
Jens-Henrik Hansen, Flemming Olsen og Jens-Erik Hansen
med distancepokalen
 

Det har været en forrygende sæson med 5 førstepladser, DM og ikke mindst distancepokalen. Hjemmearbejdet har været gjort rigtigt godt, så hermed en stor tak til de trofaste og dygtige mekanikere. Samtidig siges tak for kampen til WW-Racing for det gode kammeratskab samt for deres fortrinlige æblekage, som der er nydt godt af. Vi håber at kunne race mod dem igen på et tidspunkt i fremtiden.