Get the Flash Player to see this rotator.

DEC 2011


 
”Rekorden er i hus”
 
1. afdeling, den 7. maj 2011
Første afdeling kørt på Padborg Park
På banen igen!!
 
 
1. tidstagning forløb rigtigt godt, tiden blev sat af Jens-Erik 1:07,439. Det måtte der gøres noget ved, så i 2. tidstagning kunne Jens-Henrik ikke lades sig høre, at være "slået" af sin far, derfor satte han tiden 1:06,700.
  
HM-Mototorsport's 6. sæson
Årets første løb blev kørt i dejligt vejr, med megen optimisme.
Sidste tjek inden start.
Det blev til en startplacering som nummer 9 i feltet, foran Anders Maigaard, Jet Black Racing, som nummer 10. Jens-Henrik kom godt fra start, og kunne uden problemer holde trit med de større biler fra klasse 2.

Efter ca. en times kørsel med god fart, lå vi som 7’er generelt, så blev en kører lukket ud fra pitten, der havde haft et længere pitstop og kom ud på kolde dæk, lige foran C2’eren, han tabte den i Audi-kurven og spandt rundt og ramte så højre baghjul som blev revet af. C2’eren. måtte ”slæbe” sig i pit på tre hjul.

   
 

Efter ca. 35 minutter var nr. 123 på banen igen, takket være et godt mekanikerteam. Jens-Henrik tog et stint til med dagens hurtigste tider. Reparationen må siges at være helt perfekt, da det blev til flere overhalinger bl.a. af en Porsche 997 GT3, der oven i købet blev lagt afstand til.

   
Efter tankning og tjek af højre baghjul overtog Jens-Erik C2’eren. Den kørte perfekt. Efter nogle omgange begyndte bremsepedalen at miste tryk så farten måtte nedsættes.
   

  

 

 

Ved den sidste obligatoriske tankning og endnu et tjek af bremse, blev der samtidig foretaget et chaufførskift. Flemming overtog rattet og kørte forsigtigt et par omgange. Bremserne virkede stadig ikke, så teamet valgte at stoppe, ca. 10 minutter før tid.

Da vi var det eneste team i klasse 1 blev det til en sejr, da vi bare skulle gennemføre. Så selv om der ikke var lige så stor glæde ved sejr som man kunne have håbet, kan det ikke ændre det faktum at sejren gjorde, at vi nu har rekorden for flest sejre i træk, nemlig hele 6 styk.
---------------------------------------------------
   
 
 
Team Staudt
I rallycross fik ”Søster-bilen” en flot 3. plads på Nysumbanen,
Kørt af Rune Staudt.