Get the Flash Player to see this rotator.

DEC 2011


 

3. afdeling, den 25. juni 2011
 
Tredie afdeling af DEC, årets 6-timers løb, blev kørt på Padborg Park.
 
Konkurrence i klasse 1
 
Endelig lidt konkurrence i klasse 1. Rudi Palovic stillede op i Suzuki Swift med nummer 107
 
Under trænding/tidstagning satte Jens-Henrik tiden, til en startplacering som nummer 9 i feltet
 
 
 
 
 
Løbe startede med et par omgange efter Safetycar, for rullende start. Jens-Henrik kom godt fra start. På første omgang satte Isaksen bilen af og Safetycar måtte på banen. Efter et par omgange fra frigivelse måtte Samteycar'en på banen igen og igen 3. gang inden for ganske få omgange.
 
 
Derefter faldt der lidt "ro" over feltet og Jens-Henrik kørte super godt, legede igen med "de store drenge". På et tidspunkt lå den lille C2'er og førte feltet.
 
 

 
Efter ca. 2 timer og 98 omgange, blev det tid til tankning og chaufførskifte, dette pit-stop forløb helt perfekt.
 
Flemming hoppede i raceren og kørte helt efter Teamets planer og strategi. efter tre kvarters kørsel og på 131. omgang, gik strategien i "sort". Efter Yokohama-hårnålen knækkede alle fire bolte i højre forhjul, Flemming tabte hjulet og måtte hjælpes i pit.
 
 
Her kom Teamet/mekanikere på arbejde. Men et godt Teamwork blev reparationen klaret, med et "pitstop" på ca. 30 minutter, fra Flemming tabte hjulet på banen, til C2'eren var klar igen, en stor tak til mekanikerne.
 
 
Jens-Henrik satte sig igen i bilen og kørte indtil næste tankning. Radiokontakten mellem pit og bil var ikke optimal, det var blevet til envejs-kommunikation fra pit til bil. Så signal med lyset var tegn på tankning og alle skulle gøre sig klar.
 
 
 
 
Efter 185 omgange og endnu et perfekt pitstop, med tanknng og hjulene efterspændt, satte Jens-Erik sig ved rattet, med fuld power og efter 271 omgange, kørte han nr. 123 forbi det ternede målflag. Kom i mål som nummer 7 generelt. Utroligt flot efter et ekstre pitstop på ca. 30 minutter, så endnu en sejer i hus, HM Motorsport blev vinder af klasse 1. Det betød  også, at året DEC-mesterskab i klasse 1, er vundet af Team
HM Motorsport
 
 
Jens-Henrik, Jens-Erik og Flemming modtager prokal
for at vinder dagens løb i klasse 1

Modtager hyldest for DEC-mesterskabet i klasse 1