Get the Flash Player to see this rotator.

DEC 2011


 
 
 
4. afdeling, den 13. august 2011
 
Fjerde afdeling, af årets DEC-løb, blev kørt på Jyllandsringen
 
En perfekt afslutning!
 
En epoke er slut!
 
For sidste gang kørte "den lille grønne C2'er" i klassen 1, op til 1600 ccm.
For 25. gang stillede C2'eren op til start. denne gang på Jyllandsringen. Selv om mesterskabet var afgjort eftet 3. løb på Padborg Park, gav de tre kørere den gas, selvfølgelig med kæmpe opbakning fra mekanikerteamet.
 
1. og 2  tidstagning blev gennemført uden de store anstrengelser. Jens-Henrik satte tiden til startplacering som nummer 8.
 
 
 
 
 
Denne gang var der lidt mere konkurrence en i årets tidligere løb. I alt 3 racere stillede op i klasse 1, Lupo'en med nr. 111, Peugeot 106 med nr. 108 og Citroên'en.
   
 
Igen blandede nr. 123 sig, med Porcher, Corvette og BMW. Der blev rigtigt "speed'et up" under C2'eren. Som førende af feltet måtte "den grønne" eftet godt to timer og 96 omgange, - kørt af Jens-Henrik -i pit for tankning og chauffør skift.
 
Flemming hoppede i sædet og fortsatte på fuld skrue, en time og tyve minutter, hvorefter han kørte i pit for at gennemføre det andet og sidste obligatorieske tankstop.
 
I pítten blev det skønnet, at dækkene sagtens kunne køre det sidste stint.
 
Det blev Jens-Erik's opgave og overtog rattet med godt brugte dæk. Dette resulterede i dårlige opgangstider, da dækkene var løbet tør for gummi. Men han kørte alligevel over målstregen som nr. 1 i klassen og 3'er generelt, med 2 porcher som nummer 1 og 2.
- Super flot -
 
Dette kan kun gøres med hjælp af et godt Team, så endnu en stor tak til mekanikkerne - Michael, Jesper og Mogens -.
 
En helt perfekt afslutning i den lille klasse.
 
Konkurrence i klasse 1 har været elendigt i 2011 og som Jens-Erik tidliger har udtalt:
- Det er sjovere, at deltag når der kan "kæmpes" med andre Team's i samme gruppe.
  At stå alene på skamlen er ikke den bedste sejr. -

 
Efter week-enden tages motoren ud, for at få lagt en 2 liters motor i. Så Citroen'en er klar til at rykke op i den større klasse til årets sidste løb. Inden da kan nysgerrige få et kig på bilen og en snak med kørerne på FDM Sjællandsringen ved Roskilde, Søndag den 11. september 2011