Get the Flash Player to see this rotator.

DEC-løb Padborg Park 4. maj 2013


 

 

Fra flot til skrot

En kort fornøjelse

 
    
Det store øjeblik fredag var da traileren blev åbnet, med beundring fra teamet og forbipasserende. RCZ'eren bliv læsset af og skubbet til maskinkontrol, hvor den hurtigt blev godkendt med en Smiley (nyt i år). Til stor overraskelse for alle havde RCZ'eren aldrig været ude at kører, så dette DEC-løb skulle bruges på træning. Teamet har ikke meldt sig til årets serie, men der skulle kun deltages i 2 løb i år, grundet Jens-Henriks udsendelse til august.
 
Lørdagen startede med førermøde. Mekanikkerne gjorde klar med diverse målinger og opvarmning af dæk. Kl. 8-25 lagde Jens-Erik ud i første træning. Alle var meget spændte på udtalelsen om raceren når han kom i pit.
 
 
 
 
 
 
Det gik rigtigt godt og havde været en super god fornemmelse. Jens-Henrik tog sidste halvdel af træningen, her gik det også rigtigt godt, Jens-Henrik statte tiden 1.05, dermed 3. hurtigste i feltet. Begge kører syntes at raceren var utrolig nem at kører, måske lidt nemmere end C2'en.

Kl. 10.00 startede anden træning. Det forløb også med en god fornemmelse, dog ved slutning ryger stikket til turbokontakten ud. Så deres startplacering som nummer 3 blev holdt.

 
 
   
Kl. 13.20 gik starten hvor Jens-Henrik lagde godt fra start, holdte sin placering og lagde stor afstand til resten af feltet, sammen med en Ferrari og Porche som nummer 1 og 2. Det kørte bare alle var jublende glade - skulle dette virkeligt blive en succesoplevelse - med ny flot racer.
 
   
Jens-Henrik var den førende racer gennem længere tid. Efter ca halvanden time kom han for langt ud i et sving, ramte køpen, det resulterede i at en bremseslange blev revet over, heldigvis skete intet, men måtte i pit for reparation af dette. Det kostede ca. en halv time.

Jens-Erik overtog herefter rattet, kørte en omgang, det var tid til tankning. På banen igen, det gik rigtigt godt, han vik kørt flere tabte placeringer op. Så skete hvad der bare ikke måtte ske. Formange biler med forlidt plads resulterede i en Clio ramte RCZ'erne i venstre side og satte Jens-Erik i spind som endte i autoværnet og jordvolden.

Resultatet af årets første løb, udgået med en skrotbunke. RCZ'erens "levetid" blev ca. 3 timer på Padborg Park-
 
     

 
 
Peugeot RCZ

*1. marts 2013

+ 4. maj 2013

 
Tak til alle som har fulgt HM Motorsport